Причетний до корупційного скандалу Татаров зайнявся змінами до Кримінального кодексу

Заступник голови Офісу президента обговорив з робочою групою механізм удосконалення досудових розслідувань
Причетний до корупційного скандалу Татаров зайнявся змінами до Кримінального кодексу
Олег Татаров (фото: УНІАН)
8 Грудня 2020, 18:48
читать на русском

Заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров провів зустріч з членами робочої групи з питань реформування кримінальної юстиції у складі Комісії з питань правової реформи.

Про це повідомили в Офісі президента України.

Робоча група з реформування кримінальної юстиції обговорила проєкт змін до Кримінального процесуального кодексу України, - йдеться у повідомленні.

Під час наради обговорили  проєкт закону про внесення змін і доповнень до Кримінального процесуального кодексу України, яким пропонується удосконалити механізм здійснення спеціального досудового розслідування, порядок провадження окремих процесуальних дій, гарантії дотримання прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального провадження тощо.

За результатами засідання його учасники домовилися максимально оперативно доопрацювати проєкт закону про внесення змін і доповнень до Кримінального процесуального кодексу України з подальшим представленням його президенту (досьє Володимира Зеленського) до кінця грудня 2020 року.

Читайте також

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова, який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

НАБУ планувало затримати Татарова, однак операцію зірвала генпрокурорка України Ірина Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової). Пізніше у її відомстві заявили, що спотворення НАБУ реальних фактів може свідчити про намагання приховати неефективність досудових розслідувань, за які тепер і взявся Татаров.

Про всі деталі справи "Укрбуду", а також про причетність до махінацій з житлом заступника глави Офісу президента Олега Татарова читайте в нашому матеріалі: Справа "Укрбуду": Хто покриває корупцію в Офісі президента.