Призначено ключових посадовців перехідної адміністрації Байдена

Оголошено про дев'ять призначень в новій адміністрації Білого дому
Важливо
Призначено ключових посадовців перехідної адміністрації Байдена
Джо Байден (фото: ABC News)
18 Листопада 2020, 08:36
читать на русском

Новообраний президент Сполучених штатів Америки Джо Байден повідомив про призначення ключових посадовців перехідної адміністрації.

Про це йдеться в офіційній заяві, розміщеній на сайті штабу Байдена. Зокрема, оголошено про дев'ять призначень в новій адміністрації Білого дому.

Головою адміністрації першої леді стала Джулісса Панталеон, а головним радником першої леді - Ентоні Бернал.

Відтак, старшим радником президента став Майк Донілон, радником — Стів Річетті, заступницею голови адміністрації призначено Джен Діллон, юрисконсультом Білого дому — Дану Ремус.

Читайте також

Директором канцелярії Білого дому з публічних питань призначено Седріка Річмонда, директоркою канцелярії Білого дому з питань міжурядових відносин — Джулі Родрігес, директоркою з питань діяльності Овального кабінету — Енні Томасіні.

Нагадаємо, 8 листопада кандидат у президенти США від демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу, виступивши зі зверненням до нації після того, як провідні американські ЗМІ визнали його перемогу в президентських перегонах.

Пізніше компетентні органи, які відповідають за організацію та безпеку виборів у США, заявили, що фальсифікацій на виборах не було. Вони спростували заяви чинного президента Дональда Трампа та його прибічників про нібито масові фальсифікації під час голосування.

Днями чинний президент США Дональд Трамп вперше визнав, що Джо Байдена обрали наступним президентом США, але заявив, що той "переміг, бо вибори були сфальсифікованими".