Путін планує кинути "мобілізованих" українців на найгарячіші ділянки фронту - розвідка

Російська влада відправляє примусово мобілізованих українців на штурм позицій ЗСУ
Путін планує кинути "мобілізованих" українців на найгарячіші ділянки фронту - розвідка
Російський окупант / Фото з Telegram
20 Квітня 2022, 23:18
читать на русском

Російська влада проводить примусову мобілізацію українців на окупованих територіях, аби заслати їх на вірну смерть. Про це свідчать дані української розвідки.

Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомило, що російський президент владімір путін наказав, зокрема, провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають на меті оголошення примусової мобілізації. Після її проведення ФСБ рф планує кинути "мобілізованих" українців на найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів. Фактично це спроба знищити Україну руками самих українців, - кажуть в ГУР.

Розвідники нагадали, що для проведення "референдумів" російські окупанти завчасно збирають особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, начебто для отримання "гуманітарної допомоги" або "соціальних виплат". Потім ці дані співробітники ФСБ заповнюватимуть вноситимуть у бюлетені "без згоди та фізичної присутності самих українців".

За даними ГУР, ця "спецоперація" переслідує наступні цілі:

  • знищення представників українського етносу;
  • проведення пропагандистських заходів з нав'язуванням населенню росії та світу міфу про те, що "звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами".

Це ще один злочин путінського режиму проти України та доказ геноциду, що проводиться проти української нації, - зазначили в розвідці.

Нагадаємо, що на території ОРДЛО чоловіки призовного віку уникають мобілізації, адже не хочуть ставати "гарматним м'ясом".

Читайте також