Путіну провели секретну хірургічну операцію, до якої той готувався, - ЗМІ

Лікарі рекомендують диктатору проводити тривалі наради та більше відпочивати
Путіну провели секретну хірургічну операцію, до якої той готувався, - ЗМІ
Володимир Путін / Фото: Associated Press
24 Травня 2022, 16:11
читать на русском

Минулого тижня російському диктатору владіміру путіну провели секретну хірургічну операцію, до якої той готувався довгий час.

Про це повідомляє Telegram-канал Generall SVR.

Зазначається, хірургічну операцію путіну зробили у ніч із понеділка 16 травня проти вівторка 17 травня. За словами лікарів, вона минула успішно.

Як пише канал, президент РФ особисто був відсутній в інформаційному просторі від 17 до 19 травня і не був доступний навіть для близького оточення, окрім секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева.

Від 17 до 19 травня в інформаційному просторі розміщували "консерви", записані заздалегідь зустрічі та послання, а особисто Путін за цей час провів двічі телефонні переговори: 20 травня засідання Ради безпеки в режимі відеоконференції відбувалося за схемою, де виступ президента був записаний заздалегідь, а участь путіна у відеоформаті підтримувалась за допомогою технології Deepfake, як і за тиждень до цього, - йдеться у повідомленні.

Насправді 20 травня путін був ще слабкий для участі у тривалих нарадах. Він провів дві короткі розмови відеозв'язком.

Повідомляється, що 20 травня ввечері стан здоров'я російського президента погіршився та стабілізувався лише вранці у суботу, 21 травня. Лікарі рекомендують путіну перебувати у спокої та відмовитись від особистої участі у зустрічах.

Водночас одним із небагатьох, хто знає реальний стан справ зі здоров'ям путіна, є самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Саме його попросили надати диктатору послугу та створити видимість активної діяльності президента РФ.

Раніше Лукашенко вже "допомагав" Путіну таким самим чином, коли в періоди погіршення стану здоров'я президента Росії вони проводили зустрічі та "багатогодинні переговори", що мало свідчити про прекрасне самопочуття Путіна і розвіяти інформацію про його хвороби. Так і зараз Лукашенка притягли" засвідчити усьому світу, що "пацієнт швидше живий, ніж мертвий, — пишуть автори каналу.

Нагадаємо, що російський диктатор владімір путін важко хворий на рак крові. Про це розповів наближений до президента олігарх, який має тісні зв'язки з Кремлем, але з метою безпеки його особистість не розкривається.

Читайте також