Разумков не відповів на "питання Зеленського"

На виборчій дільниці були відсутні волонтери
Разумков не відповів на "питання Зеленського"
Дмитро Разумков
25 Жовтня 2020, 11:04
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков проголосував на місцевих виборах на виборчій дільниці у Києві, але не взяв участі в ініційованому президентом опитуванні.

Разумков не зміг відповісти на "питання Зеленського" у зв’язку з відсутністю волонтерів на виборчій дільниці, передає Укрінформ.

Ні, не відповідав на п’ять питань (президента – ред.). Як би я відповів? Думаю, це ж теоретично закрите опитування, але буде практика – будемо про це розмовляти, – зазначив Разумков.

Читайте також

На запитання журналістів, чи планує він шукати волонтерів для того, щоб таки взяти участь в опитуванні президента, Разумков (досьє) відповів: "На жаль, ні. Мені є чим зайнятись. Я ще попрацюю сьогодні".

В Україні у неділю, 25 жовтня, тривають місцеві вибори. Вперше вони відбуваються за новим виборчим законодавством. Дільниці відкрилися о 8 годині та працюватимуть до 20-ої.

За новим виборчим законодавством, українці самі визначають, хто має представляти ту чи іншу партію в органах місцевої влади. Тобто список, який початково формує політична партія, може кардинально відрізнятися від того, який отримаємо після голосування. Усе залежить від виборців.

Читайте також

Нагадаємо, що на вході до виборчих дільниць відбуватиметься опитування, ініційоване президентом Зеленським, де виборців проситимуть відповісти на 5 актуальних запитань.

Більше читайте в матеріалі "Парламент UA":  Пам’ятка виборця: як голосувати на місцевих виборах

1