Разумков вийшов з команди та показує свою самостійність - Подоляк

Але конфлікту між президентом та спікером немає
Головне
Разумков вийшов з команди та показує свою самостійність - Подоляк
Дмитро Разумков / Facebook
18 Лютого 2021, 13:16
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає позицію голови Верховної Ради Дмитра Разумкова дивною через підкреслення ним власної політичної значущості та відсторонення від команди. Втім, конфлікту між спікером та президентом Володимиром Зеленським немає.

Про це Подоляк сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

Мені здається дуже дивною позиція спікера Верховної ради. Я свою думку висловлю, бо президент набагато м'якше і спокійно ставиться до таких дискусійних моментів, - сказав радник голови ОП.

На думку Подоляка, у Разумкова дивна позиція. Все тому, що він є членом команди, з якою заходив у виборчу кампанію, не сам її модерував і вигравав, але спікер (досьє Дмитра Разумкова) демонструє власну самостійність.

На мій погляд, командна робота передбачає 4-4,5 роки спільної роботи, коли у нас є певні цінності й ми в їх рамках кудись рухаємося. Мені здається, що спікер трохи вийшов у фальстарті й починає демонструвати свою самостійність, - сказав він.

Читайте також

Радник Єрмака зазначив, що це шкідливо для команди та й України. Тому що, або команда закладає нові принципи формування політичної ідентичності, або команда просто розпадається з незрозумілих причин особистих амбіцій.

Подоляк вважає, що між президентом (досьє Володимира Зеленського) і спікером конфлікту немає. За його словами, спікер почав дуже рано намагатися підкреслити власну політичну важливість і займатися власним політичним будівництвом.

Нагадаємо, що радник голови ОП Михайло Подоляк (досьє Михайла Подоляка) стверджує, що між Офісом президента та Верховною Радою зберігається "робоча комунікація".

Також політиком року українці найчастіше називають чинного президента Володимира Зеленського, але він же очолив і народний рейтинг "невдах року".