Резніков у Карпатах, а Ткаченко – на Маврикії: де відпочивали на Новий рік українські політики

Голова Черкаської ОДА Скічко обрав Буковель, а дружину нардепа Тищенка помітили в Дубаї
Резніков у Карпатах, а Ткаченко – на Маврикії: де відпочивали на Новий рік українські політики
12 Січня 2022, 15:29
читать на русском

Українські політики та їхні дружини активно публікують у соцмережах фото зимового відпочинку.

Про це пише низка українських ЗМІ.

Зокрема голова Черкаської ОДА Олександр Скічко з дружиною - мільйонеркою Єлизаветою Юрушевою, донькою Татою та пасинком Данею. Вони зупинилися у апартаментах Skogut на Буковелі. Це дерев'яні будиночки у скандинавському стилі, де доба перебування коштує понад 11 000 грн на добу, і це не у святкові дні, коли цінник злітає у кілька разів.

Судячи з пейзажів, в українських горах провів відпустку і міністр оборони Олексій Резніков зі своєю дружиною Юлією Зорій, яка веде ранкове шоу на телеканалі ICTV. Пара проводила час активно. Вони каталися на снігоході і стріляли з гвинтівок по мішенях.

Телеведуча похвалилася влучним оком, мовляв, з другої спроби п'ять із п'яти куль потрапили в ціль. І під фото зі стрільбища написала свою думку щодо того, що українки тепер стають військовозобов'язаними: "Тим, хто питав за якою спеціальністю, я стану на облік… (психологія буває різна). Своїми результатами дуже задоволена, хоч це й було вперше. Здивований навіть чоловік. А я його результатами не здивована. Профі, він у всьому профі".

А от міністр культури Ткаченко, якого Рада ніяк не відправить у відставку, з дружиною Ганною та сином Данею відлетіли на Маврикій - острів в Індійському океані. Там вони навчили дитину пірнати, їздили на катері дивитись на дельфінів, гуляли у джунглях та дивилися водоспади.

Олександр із сином вирушили на рибалку і зловили величезну дораду. Повернуться на батьківщину до Старого нового року.

Зазначимо, що поїздка на Маврикій – дороге задоволення. Переліт із розміщенням у готелі 5 зірок на два тижні на сім'ю з трьох людей потягне щонайменше на тисяч 20 доларів. А якщо летіти бізнес-класом, то й того дорожче.

У Дубаї зачекінилася і Алла Барановська, дружина нардепа із "Слуги народу" Миколи Тищенка. Світська левиця ділиться сімейними знімками із відпочинку, проте політика-ресторатора не показує. Судячи зі звіту у фотоблозі Instagram, Новий рік вони відзначили у компанії Сергія Реброва та його дружини Ганни. Алла похвалилася, що легендарний футболіст тренував на галявині її сина Давида.

Нагадаємо, на початку січня журналісти дізналися, що президент Володимир Зеленський приїхав у Буковель і розмістився в "Radisson Blu Resort Bukovel". Звідти президент виклав у соцмережі кілька дописів. Зокрема, привітав українців з Різдвом катаючись на лижах.

1