Результати опитування Зеленського повністю підраховані – Кравчук

Їх обіцяють оприлюднити наступного тижня
Важливо
Результати опитування Зеленського повністю підраховані – Кравчук
Вибори 2020 року, опитування Зеленського, 5 питань президента (фото: Парламент UA)
5 Листопада 2020, 17:17
читать на русском

Заступниця голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, народна депутатка України Євгенія Кравчук розповіла, коли оприлюднять остаточні дані Зе-опитування, яке проводилося 25 жовтня.

Про це пише видання "Гордон".

Зокрема Кравчук (досьє Євгенії Кравчук) повідомила, що результати опрацювання 100% анкет всеукраїнського опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, уже готові і їх оприлюднять наступного тижня.

Нардепка також розповіла, що результати дослідження найперше запланували опублікувати на сторінці партії у Facebook.

Читайте також

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) провів "всенародне опитування" паралельно із місцевими виборами в Україні 25 жовтня.

До "соцопитування" залучили неповнолітніх.

Координатор спостереження за виборами у Хмельницькій області від ГМ "ОПОРА" та блогер Андрій Попик зміг сім разів проголосувати на "всенародному опитуванні" від президента Володимира Зеленського.

Про схожу ситуацію повідомив одеський активіст Сергій Стерненко. Йому вдалось заповнити 5 анкет.

26 жовтня партія "Слуга народу" опублікувала результати загальноукраїнського опитування "5 питань від президента" після обробки 74% анкет.

Як повідомляють у партії, за введення довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах виступили майже 83% опитаних, за створення на Донбасі вільної економічної зони – 46%, стільки ж – проти.

Ініціативу зменшення кількості депутатів підтримала найбільша кількість опитаних – 89%. За легалізацію медичного канабісу – 64%, за підтримку ідеї Будапештського меморандуму – 74%.

1