Росія перекинула до окупованого Криму штурмовики

Країна проводитиме ракетні пуски та бомбометання
Росія перекинула до окупованого Криму штурмовики
Штурмовик Су-25СМ3 (фото: з відкритих джерел)
17 Квітня 2021, 16:15
читать на русском
Російська Федерація перекинула в окупований Крим понад 50 штурмовиків Су-25СМ3 зі Ставропольського краю.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що екіпажі Су-25СМ3 авіаційної частини 4 армії ВПС і ППО Південного військового округу Росії, дислокованої на Ставропіллі, перебазовані на оперативні аеродроми Криму.

До того ж ескадрилью Су-25СМ3 об'єднання ВПС ППО з військового аеродрому в Криму було перебазовано на полігон Ашулук в Астраханську область Росії.

Під час льотних тактичних навчань екіпажі винищувачів Су-27СМ, Су-30СМ і бомбардувальників Су-24М, Су-25см3 і Су-34 виконають ракетні пуски та бомбометання по морських цілях, - йдеться у повідомленні.

Читайте також


Контекст. Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що Росія збільшує ударне угруповання навколо України. За останній тиждень рівень воєнної загрози підвищився.

В головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили про воєнну небезпеку через стягування російських військ до кордонів. Про ескалацію на Донбасі почали говорити саме через розширення військової присутності біля кордонів України.

Росія уже перекинула на територію окупованого Донбасу близько 250 російських військових, і продовжує це робити й надалі.

31 березня відбулося загальне засідання ТКГ на рівні глав делегацій, під час якого Росія відхилила пропозиції України та ОБСЄ про встановлення перемир`я на Донбасі з 1 квітня.

Читайте також наш матеріал: Кремль може планувати блискавичну війну, якщо США не втручатимуться