Росія перекинула на Донбас снайперський підрозділ ЗС - розвідка

На тимчасово окуповану територію Росія завезла понад 2,3 тисячі тонн пального
Головне
Росія перекинула на Донбас снайперський підрозділ ЗС - розвідка
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
23 Лютого 2021, 14:50
читать на русском

Для посилення передових позицій окупаційних військ на окуповані території України прибув зведений снайперський підрозділ ЗС Росії, озброєний снайперськими комплексами.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування Збройних сил РФ продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки російсько-українського кордону у Донецькій та Луганській областях для підтримання боєздатності оперативного угруповання російських окупаційних військ.

Читайте також

Зокрема, з початку цього місяця на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з російської федерації завезено понад 2,3 тис. тонн пального. Водночас здійснювалась ротація кадрових російських офіцерів на командних посадах з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що для посилення передових позицій окупаційних військ прибув зведений снайперський підрозділ ЗС РФ, озброєний снайперськими комплексами різного калібру російського та іноземного виробництва.

Нагадаємо, представник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник повідомив, що збройні сили РФ нарощують боєздатність першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. 

У Міноборони повідомили, що Росія продовжує постачати на Донбас військову техніку. Тільки у жовтні 2020 року до оперативного угруповання російських окупаційних військ з території РФ доставлено до 20 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю.