Росіяни ракетою "демілітаризували" дитячий садок у Києві (фото, відео)

На місці дитячого майданчика тепер велика вирва
Росіяни ракетою "демілітаризували" дитячий садок у Києві (фото, відео)
Росіяни вдарили ракетами по дитсадку у Києві / Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko
26 Червня 2022, 13:22
читать на русском

Вранці 26 червня одна з російських ракет влучила по території дитячого садочку у Шевченківському районі Києва. Тому пошкоджено було не лише дев'ятиповерхівку.

Про це повідомив радник очільника Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко у Telegram.

Оскільки удар було завдано близько шостої ранку у неділю, там людей не було, ніхто не постраждав. Зруйновано майданчик і кілька гаражів. На місці дитячого майданчика тепер велика вирва.

Це дитячий садок, до якого потрапила друга ракета Це дуже серйозний військовий об'єкт: дитячий майданчик... На місці удару — величезна вирва, - зазначив Геращенко.

Як зазначила пресслужба Київської міської державної адміністрації, у дворі приватного дитячого садочка пошкоджена водопровідна магістраль. На місці працюють аварійні служби Київводоканалу

У результаті влучання снаряду в Шевченківському районі пошкоджені водопровідна магістраль діаметром 200 мм в колодязі та підвідна магістраль на дитячий садок діаметром 100 мм, - йдеться у повідомленні.

Витік було оперативно локалізовано, дитячий садок тимчасово залишається без води. Тиск у міських водопровідних мережах в межах норми.

Нагадаємо, що вранці 26 червня мер Києва Віталій Кличко про кілька вибухів вранці у Шевченківському районі. Так, у житловий будинок влучила ракета, там тривають пошуково-рятувальні роботи.

У Національній поліції України назвали попередню кількість людей, які постраждали від ракетного удару росії по житловому будинку у Києві.

Читайте також

1