Рятувала чуже життя: під час пожежі в запорізькій лікарні загинула 26-річна лікарка

Вона загинула, коли робила інтубацію хворому
Рятувала чуже життя: під час пожежі в запорізькій лікарні загинула 26-річна лікарка
Лікарка запорізької лікарні Ольга Гліва (фото: Facebook)
4 Лютого 2021, 15:11
читать на русском

У пожежі в інфекційній лікарні Запоріжжя загинули троє пацієнток та молода лікарка - 26-річна анестезіологиня Ольга Гліва.

Про це повідомили у Запорізькому державному медичному університеті, випускницею якого вона була.

Страшна трагедія у Запоріжжі: пожежа в обласній інфекційній лікарні обірвала життя чотирьох людей. Серед них – і нашої випускниці, лікарки-анестезіологині обласної інфекційної лікарні Ольги Сергіївни Гліви. Медицина була її покликанням, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дівчина з відзнакою закінчила Запорізький державний медичний університет, блискуче навчалася в інтернатурі, яку закінчила у 2020 році.

Читайте також

Як повідомила докторка медичних наук Ольга Голубовська у Facebook, молоду лікарку знали як старанну, чесну людину, її поважали колеги і пацієнти.

Ольга Сергіївна Гліва -  красива, чесна, чиста людина, яку любили і поважали всі - і хворі, і персонал. Все життя, присвячене порятунку людей, було попереду. І загинула, намагаючись врятувати чиєсь життя, повернути дихання, роблячи інтубацію хворому, - написала вона.

Нагадаємо, що обласна інфекційна клінічна лікарня у Запоріжжі загорілася пізно вночі третього лютого, в результаті якої чотири людини загинули та двоє постраждали.  Причиною загибелі є отруєння чадним газом.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова (досьє на Ірину Венедіктову читайте за посиланням) повідомила, що через смертельну пожежу в інфекційній лікарні Запоріжжя правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне впровадження.

У Запорізькій області оголосили 5 лютого Днем жалоби за загиблими в результаті пожежі в інфекційній лікарні.

1