Шмигаль презентував нардепам оновлену Програму діяльності уряду

Презентація відбулася під час виїзних зборів "Слуг народу" у Трускавці
Головне
Шмигаль презентував нардепам оновлену Програму діяльності уряду
Денис Шмигаль (Фото: Урядовий портал)
2 Жовтня 2021, 15:17
читать на русском

Під час виїзного засідання фракції "Слуга народу" прем’єр-міністр Денис Шмигаль презентував народним депутатам оновлену Програму діяльності Уряду.

Про це повідомив Урядовий портал.

До Програми, за словами Шмигаля, увійшли спільні напрацювання урядовців, парламентарів і представників Офісу Президента, а також понад 500 залучених експертів.

Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів; громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань та понад 2000 заходів, — підкреслив прем’єр-міністр (досьє Дениса Шмигаля).

Шмигаль наголосив, що метою Програми є:

  • сервіс для громадян;
  • прогнозовані джерела фінансування;
  • досягнення очікуваних результатів;
  • контроль за виконанням.

Також глава уряду зауважив, що зміниться підхід до реалізації Програми. Він передбачатиме якісне наповнення документу завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості. А також використання ІТ-інструментів, які дозволять Програму ефективно виконувати.

В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів та міністерствами, сотні показників та таймлайнів, що дозволять в режимі реального часу розуміти як досягаються результати, — відзначив Шмигаль.

Нагадаємо, "Слуга народу" проводить зустріч фракції та інших посадовців з 1 по 2 жовтня в готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці.  Після закінчення офіційної частини на депутатів чекає вечірка, на якій у ролі діджея виступить голова фракції Дави Арахамія.

Читайте у нашому матеріалі, як слуги набиратимуться "уму-розуму" та що думають українці: Зеленський вдруге повезе "слуг" на навчання до Трускавця: що відомо та реакція українців.

Читайте також

1