Стала відома ціна і назва книги мемуарів Мендель (фото)

Книга ексречниці Зеленського називається "Кожен з нас – президент"
Стала відома ціна і назва книги мемуарів Мендель (фото)
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
8 Липня 2021, 20:18
читать на русском

Видавництво "Клуб сімейного дозвілля" анонсувало продаж книги колишньої речниці президента Юлії Мендель "Кожен з нас – президент" за ціною 190 гривень.

Про це йдеться на сайті видавництва.

З 11 липня стартує продаж мемуарів Мендель за клубною ціною 19о гривень. Книжка має 288 сторінок і цупку палітурку. На обкладинці фото авторки у костюмі під тон синього тла.

Поціновувачі Мендель вже зараз можуть зазначити свою електронну скриньку й отримати повідомлення про старт продажів.

Ця книжка — спроба осмислити українські реалії з погляду українки, народженої наприкінці 1980-х, просто перед розвалом Союзу. Народженої в російськомовному місті, але для якої українська мова стала рідною. Яка добряче відчула смак усіх страхів, комплексів та обмежень імперії під Росією, але яка вчилася у Західного світу, об’їздивши десятки курсів і програм у Європі та США, – йдеться в описі видання.

Як відомо, видання мемуарів Мендель анонсувала 1 липня.

У коментарі журналістам під час анонсу Мендель розповідала, що написала текст про свою роботу, українську політику та деякі інсайди. Головною темою книги, на її думку, є "самоідентифікація українців як нації".

Раніше стало відомо, що колишня прессекретарка президента України Юлія Мендель працюватиме позаштатною радницею керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Читайте більше про скандали з Юлією Мендель у нашому матеріалі: На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку.

Читайте також

1