Став першим коханням: Ясько вважає стосунки з Саакашвілі подарунком від життя

Вдвох вони почуваються дуже сильними в усіх сенсах
Став першим коханням: Ясько вважає стосунки з Саакашвілі подарунком від життя
Міхеїл Саакашвілі і Ліза Ясько Фото: facebook.com/lisayasko.ukraine
21 Жовтня 2021, 13:36
читать на русском

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько назвала експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі спорідненою душею, а стосунки з ним - подарунком від життя, який потрібно цінувати.

Про це Ясько зізналася в інтерв'ю Олесі Бацман та додала, що почала зустрічатись з Саакашвілі, коли він вже був вільним чоловіком.

За її словами, на момент зустрічі з Міхеїлом вона ще була у стосунках з іншим чоловіком, які згодом закінчились. А політик, який старший за неї на 23 роки, став першим коханням "такої глибини, такої історії".

У нашому випадку дуже важко говорити про якісь стандартні схеми... Якщо говорити про людей, котрі є soulmates (споріднені душі - ред.), нам на всіх рівнях дуже цікаво разом - політично, як друзі, в нас багато почуттів одне до одного, зовсім різних, ми дуже одне одному цікаві, цікаві в усіх сенсах, нам цікаво розмовляти про історію, про життя, про людей, про місця, у нас немає, мабуть, жодної теми, де ми не розуміємо одне одного, - сказала нардепка.

Вона додала, що вдвох вони почуваються дуже сильними в усіх сенсах, через те, що мало в кого є такі справжні стосунки, які не вписуються в якісь рамки, але вони справжні, щирі.

Ми як люди, в яких багато почуттів, це дуже цінуємо. Звісно, це кохання. Кохання - це дуже важливо, але кохання може бути абсолютно різним. Кохання, яке дає тобі можливість розвиватися і бути собою, воно тебе підтримує, - розповіла Ясько.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Водночас українські прикордонники проводять внутрішнє розслідування щодо виїзду Міхеїла Саакашвілі з України до Грузії.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також

1