Суддя Вовк сховався від НАБУ: детективи не змогли привести його до суду

Суд мав призначити Вовку запобіжний захід у вигляді застави
Головне
Суддя Вовк сховався від НАБУ: детективи не змогли привести його до суду
суддя Павло Вовк (фото: Facebook)
8 Лютого 2021, 16:23
читать на русском

Детективи Національного антикорупційного бюро не знайшли голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка ні вдома, ні на роботі, і не змогли примусово доставити його до суду, де йому мали обрати запобіжний захід.

Про це пише агентство УНІАН.

Сьогодні, 8 лютого на 15:00 у Вищому антикорупційному суді мали розглянути клопотання про обрання Вовку запобіжного заходу у вигляді застави. Вовка мали доставити до суду примусово.

Однак суддя (досьє Павла Вовка) не з’явився на це засідання, попри рішення ВАКС про примусовий привід. Прокурор САП Олег Макар повідомив, що детективи НАБУ не знайшли Вовка за всіма відомими їм адресами.

Прокурор попросив повторний примусовий привід, оскільки Вовка не застали вдома і за місцем роботи, суддя задовольнив цю вимогу, призначивши засідання з обрання запобіжного заходу на 16.02.2021 о 14:00.

Читайте також

Нагадаємо, 3 листопада Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, якого підозрює у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади.

23 грудня 2020 року детективи НАБУ вручили особисто голові ОАСК повістку про виклик до суду.

6 січня ВАКС відмовився продовжувати розслідування кримінального провадження щодо створення злочинної організації і захоплення влади, у якому фігурує голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк.

Напередодні суд відмовився примусово доставити на засідання суддю Вовка, який відверто ігнорує засідання у його ж справі, попри те, що на відео НАБУ зафіксовано, як детективи оголошують підозрюваному повістку про виклик, а той викидає її з автомобіля.

1