Сумочку Gucci за 64 тисячі "вигуляла" в Раду депутатка з "Батьківщини"

Раніше у Альони Шкрум помітили сумочку Dolce & Gabbana
Сумочку Gucci за 64 тисячі "вигуляла" в Раду депутатка з "Батьківщини"
Народна депутатка Альона Шкрум Фото: УНІАН
21 Жовтня 2021, 16:12
читать на русском

Народна депутатка з фракції "Батьківщина" Альона Шкрум вирішила і собі продемонструвати в сесійній залі Верховної Ради любов до брендових речей.

Парламентський фотокореспондент Ян Доброносов на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував фото Шкрум із сумочкою Gucci за 64 тисячі гривень (при офіційній зарплаті депутатів у 40 тисяч гривень).

Депутатка Шкрум з брендовою сумочкою Фото: Ян Доброносов

На сайті helen-marlen схожа сумочка GG Marmont, лише червоного кольору, коштує 64 тисяч 250 грн.

Фото: https://helen-marlen.com/446744-121-0a9

Зазначається, що сумка GG Marmont маленького розміру на ремені-ланцюжку з великої застібкою-клапаном і фурнітурою у вигляді подвійної літери G виготовлена з утепленої шкіри.

Довідково: Альона Шкрум - народна депутатка IX скликання від партії "Батьківщина". Батько Альони Іван Шкрум - адвокат, а мати працює викладачкою. 6 вересня 2015 року депутатка вийшла заміж за Дмитра Наталуху, разом з яким навчалася в Кембриджі і який зараз працює разом з дружиною у Верховній Раді від партії "Слуга народу".

Свого часу журналісти під час засідання в Верховній Раді помітили смс-повідомлення від Альони Шкрум, яка у той же день проголосувала за закон про електронне декларування з пропозиціями президента, своєму чоловіку де намагається уникнути нових правил подачі декларацій про доходи, які, зокрема, передбачають кримінальну відповідальність.

Якось Альону Шкрум помітили у Верховній Ради з новою сумочкою від відомого елітного бренду "Dolce & Gabbana", яка коштує в інтернеті приблизно 30 тисяч гривень, що досить дивно, тому що вона задекларувала лише заробітну плату від Верховної Ради як і її чоловік.

Альона Шкрум та її сумка D&G Фото: znaj.ua

Читайте також

1