Тищенко про конфлікт з Безуглою: не знаю, що в неї в голові

Депутат не хоче "опускатися" до з'ясування стосунків з колегою
Тищенко про конфлікт з Безуглою: не знаю, що в неї в голові
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
8 Серпня 2022, 11:04
читать на русском

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко та його колега депутатка Мар'яна Безугла ведуть неприховану війну одне проти одного.

В інтерв'ю "Українським новинам" Тищенко сказав, з його боку агресії проти колеги немає:

Я вже кілька разів казав, що коментувати поведінку Безуглої не хочу. Я не знаю, що в неї в голові. Чому одного прекрасного або не дуже прекрасного ранку вона прокинулася і почала атаку на мене. Та й вникати особливого бажання немає. Нехай рухається за своєю траєкторією. У нас трохи різні рівні відповідальності, щоб мені опускатися до з'ясування стосунків з нею, - сказав він (досьє Тищенка).

Нагадаємо, що народна депутатка з фракції "Слуга народу", заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла ініціювала виключення з партії колеги Миколи Тищенка.

Натомість Тищенко під постом Безуглої у Фейсбуці назвав нардепку "Марьяшкою", і що вона не на його смак.

Також Безугла опублікувала фото Тищенка з новопризначеною суддею Конституційного суду Ольгою Совгирею. Та саркастично прокоментувала її:

Коли дуже хочеться мати фото з новопризначеною суддею Конституційного суду. Можна потім показати, що Микола Тищенко в "темі". Не в "темі", Миколо!

Після чого Тищенко написав, що місце Безуглої - у дурдомі.

У липні депутат Тищенко звинуватив Безуглу в дискредитації та намаганні зруйнувати імідж президента Володимира Зеленського під час військових дій, оскільки вона генерує конфлікти у владній команді.