ТКГ: РФ офіційно визнала участь росіян в збройному конфлікті на Сході України

В Україні "привітали" Росію з цим "мужнім кроком"
Головне
ТКГ: РФ офіційно визнала участь росіян в збройному конфлікті на Сході України
Прапор Росії
20 Жовтня 2021, 11:55
читать на русском

Українська делегація у ТКГ заявила, що Міністерство закордонних справ Росії офіційно визнало участь російських громадян в збройному конфлікті на Сході України.

Такий висновок у ТКГ зробили після публікації МЗС РФ заяви щодо затримання в Україні бойовика так званої "ЛНР", який вів розвідувальну роботу на лінії розмежування.

Вітаємо російських представників з цим мужнім кроком: визнавати реальність після восьми років послідовної брехні важко. Бажаємо російській дипломатії сил та натхнення у взятті наступного бар'єра: офіційного визнання повної відповідальності керівництва РФ за розв’язання та продовження міжнародного збройного конфлікту на сході України. Це є головною запорукою початку процесу реального мирного врегулювання, - йдеться у заяві ТКГ.

У делегації зазначили, що підтримують керівництво МЗС РФ у "сміливих кроках на користь припинення російської військової агресії проти України".

Тримайтеся, ми знаємо, як вам зараз непросто, - додали у ТКГ.

Нагадаємо, 13 жовтня контррозвідники СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних Сил затримали на лінії розмежування бойовика так званої "ЛНР". Чоловік був озброєний вогнепальною зброєю та здійснював розвідку залишених позицій ЗСУ.

У МЗС РФ заявили, що вимагають від України "повідомити місцезнаходження громадянина Росії А.В.Косяка і забезпечити доступ до нього російських консульських працівників".

Читайте також

1