"Транслювали людину, яка закохана в себе": Подоляк пояснив, чому канали Порошенка вимкнули з цифрового ефіру

До пулу Петра Порошенка відносяться 5 канал, Прямий та Еспресо
"Транслювали людину, яка закохана в себе": Подоляк пояснив, чому канали Порошенка вимкнули з цифрового ефіру
Петро Порошенко Фото: eurosolidarity.org
31 Травня 2022, 13:52
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що канали Петра Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через те, що вони транслювали "людину, яка дуже закохана в себе".

Про це він повідомив в інтерв'ю LB Live.

Частково (ред. ці канали транслювали національний телемарафон) - так. А частково транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому, ми продаємо часто нарцисів, - сказав Михайло Подоляк.

Він зазначив, що Петро Порошенко - закоханий в себе. Ця самозакоханість не потрібна під час війни.

Так ось ця людина, закохана в себе, опосередкований власник каналів, я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакета, - пояснив Подоляк.

За його словами, збитки, які завдає Порошенка, є набагато більшими, ніж від інших "нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону".

Тому що нарцисизм, коли ти просто продаєш себе, тому що ти хочеш монетизуватись на певному рівні - це одна справа. Це непрофесійно, але це маленька шкода. А інша справа — коли ти все ще ніяк не можеш змиритись із тим, що ти програв. І для того, щоб якось підсвідомо компенсувати це, ти можеш піти на будь-які руйнівні інформаційні технології, - додав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, у січні Печерський райсуд м. Києва арештував майно та активи п'ятого президента, народного депутата Петра Порошенка, якого підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму.

Читайте також