Twitter подать до суду на Ілона Маска через відмову купувати компанію

Рада директорів Twitter впевнена, що здобуде перемогу в суді
Twitter подать до суду на Ілона Маска через відмову купувати компанію
Ілон Маск (фото: spacex.com)

Рада директорів Twitter планує подати до суду на американського мільярдера Ілона Маска через те, що вирішив відмовитися від купівлі компанії.

Про це повідомив голова ради директорів компанії Twitter Брет Тейлор в Twitter.

Рада директорів Twitter зобов'язується закрити угоду за ціною і умовами, які були узгоджені з паном Маском, і планує подати до суду, щоб забезпечити дотримання угоди про злиття. Ми впевнені, що здобудемо перемогу в суді в Делавері, - сказав Брет Тейлор.

Нагадаємо, Ілон Маск уклав угоду про купівлю компанії Twitter Inc за $44 мільярди, що передає контроль над однією з найбільших платформ соціальних медіа найбагатшій людині світу. Рада директорів соціальної мережі мікроблогів Twitter вже погодилася на пропозицію американського мільярдера Ілона Маска щодо придбання компанії за 44 мільярди доларів. 

Ілон Маск заявляв, що планує зробити Twitter платним. Зокрема "незначну" плату хочуть стягувати з комерційних і державних користувачів.

На початку травня 2022 року Маск призупинив угоду щодо покупки Twitter, поки чекає на результати підрахунку кількості фейкових та спамерських акаунтів. Після його заяви, акції Twitter обвалилися на 20%.

17 травня мільярдер публічно відмовився надати докази того, що кількості фейкових та спамерських акаунтів не перевищує 5% від загальної кількості користувачів.

У травні 2022 року мільярдер заявив, що знайшов кошти на придбання Twitter.

Читайте також