У Білорусі новий флешмоб: зліпи вусатого Лукашенка

Люди ліплять сніговиків, схожих на президента Білорусі
У Білорусі новий флешмоб: зліпи вусатого Лукашенка
Сніговик-Лукашенко (Фото: Белсат)
9 Січня 2021, 04:05
читать на русском

У Білорусі набув популярності новий флешмоб – люди ліплять сніговиків, схожих на президента Олександра Лукашенка і викладають світлини та відео у соцмережах.

Відповідні фото опубліковані в Telegram-каналі "Белсат".

Челлендж під умовною назвою "Вусатий сніговик" триває! Ось ще кілька снігових скульптур від наших читачів, - підписав знімки автор публікації.

Обов`язковим атрибутом сніговиків є зліплені або намальовані вуса як у Лукашенка. В руках сніговики тримають переважно хокейні ключки або ножі чи палиці.

Нагадаємо, 3 січня у столиці Білорусі Мінську почалися перші в цьому році акції протесту опозиції.  Міліція несе службу в посиленому режимі, на який перейшла напередодні новорічних свят.

Наприкінці грудня білоруси протестували червоно-білими плакатами на деревах.

Читайте також

Нагадаємо, у Білорусі з серпня 2020 року проходять масові акції протесту незгодних з підсумками президентських виборів, які відбулися 9 серпня. Зокрема, щопонеділка пенсіонери виходять на так звані "Марші Мудрості". Поліція щоразу розганяє протестувальників.

У ході протестних акцій в Мінську та інших містах Білорусі силовики масово затримують учасників акцій протесту, навіть похилого віку.