У "ЄС" заявили про стеження за Порошенком - відео

Соратники політика подали заяву до поліції
Головне
У "ЄС" заявили про стеження за Порошенком - відео
Петро Порошенко
28 Жовтня 2021, 19:45
читать на русском

У "Європейській солідарності" заявили, що за п'ятим президентом України та лідером цієї політсили Петром Порошенком ведеться стеження.

Про це йдеться у заяві на офіційному сайті партії.

Соратники Порошенка вважають, що стеження відбувається владою Володимира Зеленського.

Так, вранці 28 жовтня у Козині біля помешкання п’ятого президента був зафіксований автомобіль Volkswagen Universal білого кольору із затемненими вікнами, номерний знак АА 2984 ЕН.

Представники політсили з'ясували, такий номерний знак відсутній у базі автомобільних номерів і є номером прикриття для правоохоронних органів, що означає, що спостереження за Порошенком ведеться за вказівкою влади.

Про ганебний факт незаконного стеження одразу у відповідний до закону спосіб була повідомлена Національна поліція України, - наголосили у "ЄС".

У політсилі наголосили, це не перший факт переслідування лідера партії "Європейська Солідарність". 12 червня 2020 року народні депутати з фракції подали до Офісу генпрокурора заяви про злочин щодо незаконного стеження за Порошенком.

Однопартійці п'ятого президента вимагає від влади негайно припинити політичні переслідування та тиск на лідера опозиції. Зеленському та його Офісу, а також усім недолугим керівникам, яких він привів у владу, треба зайнятися ковідом та енергетичною кризою, яка поглиблюється.

Нагадаємо, що ввечері 9 жовтня біля будинку п'ятого президента Петра Порошенка у Козині, що на Київщині, десятки молодих людей взяли участь у проплаченій акції та намагались прорватись до будівлі.

Читайте також