У "Феофанії", де лікується Зеленський, поклали новий асфальт за півтора мільйона гривень

Загалом на ремонт лікарні від початку року витратили вже 13,3 млн грн
У "Феофанії", де лікується Зеленський, поклали новий асфальт за півтора мільйона гривень
Лікарня “Феофанія” (Фото: ТСН)
17 Листопада 2020, 16:09
читать на русском

На ремонт клінічної лікарні "Феофанія", яка підпорядкована Державному управлінню справами, від початку 2020 року витрачено 13,3 млн грн.

Про це свідчить інформація єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua.

Найбільше "потягнув" ремонт асфальтового покриття прилеглої території (поряд з клубом-їдальнею) - за це у березні заплатили двічі: спочатку - 491 тисячу грн, а потім ще 1 млн грн.

На поточний ремонт і технічне обслуговування наркозно-дихальних апаратів (ШВЛ), апаратів УЗД, капітальний ремонт автоматичних дверей в приймальному відділенні й ремонт лінійних прискорювачів витратили майже 3,4 млн грн.

Крім цього, у "Феофанії" відремонтували будівлі, автомобілі, побутові й медичні прилади.

Читайте також

Нагадаємо, 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

12 листопада стало відомо, де саме лікуються Зеленський (досьє Зеленського) та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві).

Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, що Зеленський та  Єрмак лікуються в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія". За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок, а у Єрмака такого спецкабінету немає.

Президент України Володимир Зеленський записав відео з лікарні у Феофанії, де він перебуває на самоізоляції. У відео президент розповів, що почувається добре. Він працює, проводить наради і особисті онлайн-зустрічі.