У Китаї схвалили вакцину Sinovac, яку придбала Україна

Схвалення було отримано після декількох випробувань вакцини
У Китаї схвалили вакцину Sinovac, яку придбала Україна
Коронавірус, вакцина (фото: Pexels)
6 Лютого 2021, 19:35
читать на русском
Державне управління з контролю за фармацевтичною продукцією Китаю схвалив для широкого застосування вакцину від COVID-19 компанії Sinovac Biotech, яку придбала Україна.

Про це повідомляє AFP та Reuters.

Зазначається, що це вже друга вакцина від COVID-19, що отримала зелене світло для широкого застосування в Китаї після того, як у грудні була схвалена вакцина Sinopharm.

Препарат від Sinovac уже впроваджений в КНР для груп підвищеного ризику зараження коронавірусом, але суботнє схвалення китайської влади дозволяє використовувати її серед широкого загалу, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Це схвалення було отримано після декількох випробувань вакцини - як усередині країни, так і за кордоном, зокрема у Бразилії і Туреччині.

На підставі аналізу 29 випадків ефективність профілактики COVID-19 склала 91,25% через 14 днів після двухдозової вакцинації відповідно до 0, 14-денним графіком, - інформують у компанії.

Нагадаємо, що заступник міністра охорони здоров`я Віктор Ляшко заявив, що китайську вакцину від коронавірусу Sinovac будуть давати тим українцям, яким не вистачить вакцин від Pfizer/BioNTech.

1