У Мінреінтеграції закликали евакуюватися жителів прилеглих до ЗАЕС територій

Орки займаються ядерним тероризмом
Важливо
У Мінреінтеграції закликали евакуюватися жителів прилеглих до ЗАЕС територій
Ірина Верещук (Фото: УНІАН)
7 Вересня 2022, 15:29
читать на русском

Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликала евакуюватися жителів тимчасово непідконтрольних Україні районів, прилеглих до ЗАЕС.

Про це вона повідомила у Telegram.

Мінреінтеграції запросило гуманітарний коридор для евакуації цивільного населення з ТОТ, прилеглих до атомної електростанції. У відповідь – цинічне мовчання. Звертаюся до мешканців тимчасово непідконтрольних Уряду України районів, прилеглих до ЗАЕС: евакуюйтеся! Знайдіть спосіб перебратися на підконтрольну територію. Ми вас чекаємо та допоможемо, - сказала Ірина Верещук.

Вона просить жителів прилеглих до ЗАЕС територій звертатися на гарчі лінії Мінреінтеграції: 1548 або +38(096) 078 84 33 (цілодобова лінія для дзвінків і повідомлень через мобільні застосунки WhatsApp/Telegram/Viber у разі відсутності мобільного зв'язку).

За її словами, орки займаються ядерним тероризмом. Вони тримають у заручника не лише персонал ЗАЕС, але й мешканців тимчасово окупованих територій, прилеглих до ЗАЕС.

Нагадаємо, віцепрем'єр – міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що співробітники Запорізької АЕС, які нині працюють в умовах російської окупації, не вважатимуться колаборантами.

Читайте також