У подружжя нардепів Альони Шкрум та Дмитра Наталухи народилася донька

Дівчинку молоді батьки назвали Лук'яною
У подружжя нардепів Альони Шкрум та Дмитра Наталухи народилася донька
Альона Шкрум і Дмитро Наталуха
10 Січня 2024, 07:37
читать на русском

Подружжя нардепів Альона Шкрум і Дмитро Наталуха стали батьками вперше. У них народилася дочка, яку назвали Лук'яною.

Про це 36-річна Шкрум повідомила у соцмережах та показала фото донечки.

"Люба Лу, дякую тобі, що ти обрала мене, нас з Дмитром, та Україну, як пункт своєї появи у цей світ. Обрала ти ой який непростий час). Ти точно не шукаєш легкої та звичайної долі. Але сподіваюсь, вона буде дуже-дуже щасливою. Ти вже стільки мене навчила, що не віриться, як це можливо, і яка я була дивна, що так багато часу втратила на переживання і думки про неважливі речі", - написала породілля.

Також Альона зауважила, що очікувала на пологи лише в кінці січня.

"Змусила ти нас вже дуже понервувати, але, ну що ж, значить: тобі дуже хотілось зʼявитися тут, на ззовні, скоріше). Перша твоя ніч у бомбосховищі - була вчора, ти її успішно та спокійненько проспала). Вітаю тебе! Колись буду тобі це розказувати; ти, звісно, не будеш мене особливо слухати, бо тобі це буде не цікаво і не зрозуміло, але я буду розказувати знову і знову). Привіт всім - від Лукʼяни Дмитрівни Наталухи) Наш Лучік", - зазначила новоспечена матуся.

Нагадаємо, подружжя нардепів, представниця "Батьківщини" Альона Шкрум та "Слуга народу" Дмитро Наталуха, оголосили, що уперше стануть батьками восени.

Читайте також

1