Укрзалізниця не продаватиме квитки: яка причина

Продаж квитків буде зупинено тимчасово
Укрзалізниця не продаватиме квитки: яка причина
Укрзалізниця (фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia)
21 Січня 2021, 12:14
читать на русском

В "Укрзалізниці" попередили українців про тимчасову зупинку продажу квитків 21 січня.

Про це повідомила пресслужба компанії у Telegram.

Пасажирів повідомили, що у зв’язку з плановими регламентними роботами 21 січня о 13:00 продаж квитків буде тимчасово зупинено на 15 хвилин.

Просимо вибачення за тимчасові незручності, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що АТ "Укрзалізниця" проведе структуровану реформу, таким чином зменшать управлінський персонал і поліпшать умови праці й рівень заробітної плати.

Читайте також

Директор з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая повідомив, що зараз йде робота "над мотиваційною системою для вантажних станцій, яка пов'язана з вантажною роботою і з навантаженням УЗ вагонів. Нововведення істотно поліпшить умови роботи й оплати праці на вантажних станціях".

Голова правління АТ "Укрзалізниці" Володимир Жмак розповів, що УЗ не компенсують перевезення пільгових пасажирів, тільки Міністерство освіти та науки заборгувало 1 млрд грн, стільки ж - місцеві бюджети. Тому компанія хоче укладати прям публічні договори на перевезення пасажирів з органами центральної влади та з органами місцевої влади, з великими заводами, підприємствами.

Також "Укрзалізниця" планує відновити залізничне сполучення з територіями, що межують з Кримом. Наразі представники компанії над цим працюють.

1