В ОП анонсували новий формат звернень Зеленського

Наразі ще розробляється концепція відеоблогу президента
В ОП анонсували новий формат звернень Зеленського
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента у Facebook
12 Листопада 2020, 08:36
читать на русском

В Офісі президента планують знову вести комунікацію через відеоблоги, але на цей раз хочуть запустити "іменний відеоблог" президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, передає Українська правда.

Подоляк розповів, що відносно новий формат комунікації потрібен через недостатність медіаресурсів для поширення позиції влади.

Він (президент - ред.) готовий йти не на відосики, я вважаю, що відосики – це мало. Він - більше, ніж відосики. Він президент країни, - сказав радник.

Політик зазначив, що іменний відеоблог - це саме те, оскільки він буде жорстко структурований та регулярний.

Зазначається, що наразі розробляється концепція відеоблогів. Планується, що один ролик триватиме не більше 10 хвилин та охоплюватиме 5-6 тем тижня, на які президент (досьє Володимира Зеленського) даватиме свій фідбек.

Читайте також

Нагадаємо, що 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

10 листопада дружина президента Олена Зеленська повідомила, що її чоловік почувається добре і продовжує працювати на самоізоляції.

Раніше прессекретарка президента Юлія Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"

1