В ОП назвали головних претендентів на посаду прессекретаря Зеленського

Рішення мають оголосити вже через два дні
В ОП назвали головних претендентів на посаду прессекретаря Зеленського
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
23 Червня 2021, 13:40
читать на русском

В Офісі президента назвали головних претендентів на посаду речника Володимира Зеленського. Нового прессекретаря можуть оголосити протягом одного-двох днів.

Про це повідомляє "Бабель" з посиланням на власні джерела в ОП.

Зазначається, що спочатку про призначення нового прессекретаря президента мали оголосити до 6 червня. Втім, тоді цього не зробили.

Наразі відбір кандидата на "фінішній прямі". Обирають з двох головних претендентів - Сергія Никифорова (ведучий телеканалу "Україна 24"), а також Олександра Бондаренка (колишній журналіст, комунікаційник).

Джерело в ОП зазначило, що, скоріше за все, Никифоров отримає посаду. Але саме рішення мають ухвалити протягом одного-двох днів.

Довідка. Сергій Никифоров працює на телеканалі "Україна 24", раніше - на європейському телеканалі Euronews.

Олександр Бондаренко працював на "Громадському радіо", "ВВС Україна", а потім на телеканалі "Україна". У 2017 році Бондаренко став керівником спецпроєктів в агентстві стратегічних комунікацій RMA. На місцевих виборах 2020 року Бондаренко та його команда супроводжували партію "Голос" у Львові.

Нагадаємо, що 30 квітня 2021 року Юлія Мендель написала заяву на звільнення з посади прессекретарки президента Володимира Зеленського.

Читайте більше про скандали у нашому матеріалі: На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку

Читайте також

1