Віцепрем`єр Кубраков може незабаром піти у відставку - нардеп

Кубраков міг очолити Міністерство оборони, але припустився "стратегічної помилки"
Головне
Віцепрем`єр Кубраков може незабаром піти у відставку - нардеп
Олександр Кубраков
9 Жовтня 2023, 16:27
читать на русском

Віцепрем'єр-міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова можуть найближчим часом звільнити.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Тримайте інсайд. Кубракова скоро звільнять. Все це через три причини", – йдеться в повідомленні.

Причина перша: "Кубраков потрапив у величезну немилість у Зеленського та Єрмака через активне спілкування з посольством США. Це виглядає для когось дивним. США ж наш найбільший союзник. У Зеленського це дійсно може бути великий негатив, якщо ти близький з американцями".

Причина друга: "Кубраков мав стати міністром оборони. Але у нього були умови: свої зами та посада віцепремʼєра. Спочатку все погодили. Він навіть підготував план реформ щодо Міноборони і презентував його Зеленському. Але допустився головної помилки. Це все відбувалось без Андрія Єрмака. Він не був присутній на зустрічах".

Третя причина: "У Кубракова проблеми з розподілом грошей з Єрмаком. Про цю причину не буду писати багато, хай займаються органи. Але це також важлива історія".

Нагадаємо, торік, 1 грудня Верховна Рада призначила Олександра Кубракова на посаду віцепрем’єр-міністра - міністра інфраструктури та регіонального розвитку. Раніше він очолював Мінінфраструктури України.

1