Війна на Донбасі: біля Водяного поранили українського воїна

Стан здоров’я військовослужбовця – задовільний
Важливо
Війна на Донбасі: біля Водяного поранили українського воїна
Війна на Донбасі Фото: Командування Медичних сил zsu.gov.ua
17 Березня 2021, 10:44
читать на русском

Біля населеного пункту Водяне на Донбасі окупанти обстрілювали українські позиції з мінометів, великокаліберних кулеметів, ручних та станкових протитанкових гранатометів. Внаслідок обстрілу бойове травмування отримав військовослужбовець Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

За даними Штабу, захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я військовослужбовця – задовільний.

Читайте також

В ООС зазначають, що збройні формування Російської Федерації і надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил.

Так, протягом минулої доби, 16 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на непідконтрольній території.


Контекст. Речник української делегації в ТКГ щодо Донбасу Олексій Арестович заявив, що Росія готує якийсь "нехороший сюрприз" на Донбасі й це обернеться загостренням ситуації на фронті.

Голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук вважає, що перспектив щодо просування в переговорному процесі з Росією про врегулювання ситуації на Донбасі немає.

Як повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, Україна та західні партнери підготували план мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Він чекає, коли Росія або схвалить його, або заявить відкрито, що не хоче миру.

1