Він мій друг: глава ГУР Буданов проживає в будинку разом з Левченко і Гогілашвілі (відео)

Власницею орендованого будинку, де мешкають Буданов, Левченко і Гогілашвілі є дружина організатора конвертцентрів Стрелковського
Важливо
Він мій друг: глава ГУР Буданов проживає в будинку разом з Левченко і Гогілашвілі (відео)
Будинок. де проживають Буданов, Левченко і Гогілашвілі (скріншот відео)
16 Грудня 2021, 16:18
читать на русском

Глава Головного управління розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає в будинку зі скандальним ексзаступником голови МВС Олександром Гогілашвілі та його дружиною, помічницею Зеленського Марією Левченко.

Про це повідомили журналісти команди "Слідство.Інфо" у новому фільмі-розслідуванні.

Розслідувачі з'ясували, що Гогілашвілі та Левченко товаришують у соцмережах із дружиною Буданова. Гогілашвілі має спільні фото з головним розвідником. Кортеж, що вранці виїжджає з будинку Гогілашвілі-Левченко, пізніше спостерігали біля Головного управління розвідки Міноборони. Також біля будинку, що орендується Левченко та Гогілашвілі, неодноразово були помічені машини з автопарку СБУ.

Сам будинок, де мешкає сім'я Гогілашвілі-Левченко, було взято в оренду. Площа маєтку становить близько 350 квадратів. Знаходиться будинок у селі Хотів під Києвом. Рієлтори вважають, що вартість оренди такого будинку може становити до двох тис. доларів на місяць.

Сам Буданов заявив у коментарі Bihus.info, що правді проживає в одному будинку з Гогілашвілі.

Я там не живу, а тимчасово проживаю, оскільки у моїй квартирі робиться ремонт. Гогілашвілі є моїм другом, я цього ніколи не приховував. Він мені запропонував на певний період пожити у нього, – сказав Буданов.

Глава ГУР також зазначив, що знає Гогілашвілі близько 2,5 років. За його словами, будинок офіційно орендує дружина Гогілашвілі – Марія Левченко, помічниця президента Володимира Зеленського.

За даними ЗМІ, будинком володіє Діана Стрелковська – дружина В'ячеслава Стрелковського, якого "ЗМІ називають організатором конвертцентрів". Буданов сказав, що йому відомо про власника будинку.

Публічно я, чесно кажучи, не дуже пам'ятаю, у чому його звинувачували. Але цю особу пов'язували з незаконним обігом готівки. Обнал, – додав Буданов.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпосту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відсторонив Гогілашвілі від займаної посади на період дисциплінарного провадження.  Президент Володимир Зеленський закликав міністра внутрішніх справ та Кабмін розглянути питання про звільнення Гогілашвілі. 13 грудня Гогілашвілі сам написав заяву на звільнення з посади.

Своєю чергою громадський активіст Сергій Стерненко на джерела у правоохоронних органах розповів про кримінальне минуле Гогілашвілі, вживання наркотиків, російське громадянство та роботу на депутата Держдуми РФ Миколу Валуєва.

Читайте також наш матеріал: Братство Зеленського? Скандального Гогілашвілі звільнили, а українці досі лютують (фото).