Яроша призначено радником головнокомандувача ЗСУ Залужного

Колишній лідер "Правого сектору" показав посвідчення радника
Головне
Яроша призначено радником головнокомандувача ЗСУ Залужного
Фото: Слово і Діло
2 Листопада 2021, 13:13
читать на русском

Колишній лідер "Правого сектора", командувач "Української добровольчої армії", колишній народний депутат Дмитро Ярош став радником головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це він написав у себе на сторінці в Фейсбуці.

Ярош та Залужний Фото: facebook.com/dyastrub

Наказом генерал-лейтенанта Валерія Залужного призначений радником головнокомандувача Збройних Сил України. Дякую за довіру, - йдеться у дописі Яроша.

Посвідчення радника, яке отримав Ярош Фото: facebook.com/dyastrub

Додамо, що офіційного наказу про призначення колишнього лідера "Правого сектору" радником Залужного поки не опубліковано ані на сайті МОУ, ані у соцмережах Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, що 30 вересня минулого року на тлі відставки Вітольда Фокіна з посади першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі екслідер "Правого сектору" Дмитро Ярош оголосив, що готовий стати керівником від України у ТКГ і замінити Вітольда Фокіна. Згодом на сайті президента було зареєстровано петицію – про вимогу призначення головою української делегації в Тристоронній контактній групі екслідера "Правого сектора" Дмитра Яроша. Однак петиція не була підтримана. Делегацію в ТКГ очолив перший президент України Леонід Кравчук.

Читайте також

1