Ясько зізналася, чи почала зустрічатись з Саакашвілі, коли той був ще одруженим

Нардепка особисто не знайома з колишньою дружиною Міхо
Ясько зізналася, чи почала зустрічатись з Саакашвілі, коли той був ще одруженим
Ліза Ясько і Міхо Саакашвілі Фото: facebook.com/lisayasko.ukraine
21 Жовтня 2021, 14:49
читать на русском

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько заявила, що стосунки з Міхеїлом Саакашвілі розпочала, коли той був вільним чоловіком.

Про це Ясько зізналася в інтерв'ю Олесі Бацман. Втім, вона не відповіла на питання, коли Саакашвілі офіційно розлучився з Сандрою Рулофс, пояснивши, що це "їхня історія", яку колишнє подружжя має право не розголошувати.

Ми починали стосунки, коли вони вже не були чоловіком та дружиною... коли і він, і я, ми були вільними людьми, - наголосила нардепка.

Ясько додала, що особисто не знайома з колишньою дружиною Міхо, але знайома зі старшим сином, мамою Саакашвілі, його дядьком та сім'єю. Вони зустрічались не один раз, що не є секретом.

Сандру дуже поважають в Грузії, це людина, яка зробила дуже багато для Грузії, і я вважаю, що вона його політично підтримує, це дуже шляхетно. Дуже добре, коли стосунки з колишніми такі, що вони тебе підтримують, не всі можуть цим похвалитися, - сказала вона.

У стосунках з Саакашвілі сама Ясько була ініціатором того, аби тримати все у секреті:

Зізнаюся чесно, що на початку, коли ми про це говорили, мені здавалося, що нам треба зберегти приватність, ми обоє є публічними людьми, і ще на той момент мені здавалося, що це настільки важливо - зберегти те, що ми маємо, не вмішуючи третю публічну думку... Мені дуже хотілося це зберегти.

Водночас у пари була домовленість, що, якщо щось станеться з Міхо, тоді потрібно сказати правду. Але вона воліла б, щоб заява була зроблена у щасливіші часи.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Водночас українські прикордонники проводять внутрішнє розслідування щодо виїзду Міхеїла Саакашвілі з України до Грузії.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також