Заступник Єрмака Татаров дав втекти Медведчуку та Портнову

Він досі керує правоохоронною системою України
Заступник Єрмака Татаров дав втекти Медведчуку та Портнову
Андрій Портнов, Олег Татаров і Віктор Медведчук (Фото: facebook.com/antac.ua)
6 Квітня 2022, 10:34
читать на русском

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров досі "рулить" правоохоронною системою України. Саме він дав втекти Віктору Медведчуку та Андрію Портнову.

Про це повідомляє Центр протидії корупції у Facebook.

За нашою інформацією, він досі рулить правоохоронною системою України. Зокрема, Татаров дав втекти медведчуку і портнову, а також сину портнова. Він призовного віку, але втік з України 28 березня, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Татаров від імені Офісу президента пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха дерипаски. Якщо точніше, то Миколаївського глиноземного заводу.

У ЦПК наголосили, що це ще далеко не все, що робить Татаров прямо під час війни з росією.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олег Татаров, який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

Читайте також

1