Зеленський: найшвидша істота не гепард, а українські депутати

Мем Facepalm можна зробити офіційним логотипом нардепів
Важливо
Зеленський: найшвидша істота не гепард, а українські депутати
Володимир Зеленський
29 Січня 2021, 12:50
читать на русском
Президент Володимир Зеленський вважає, що найшвидшими істотами на планеті є не гепарди, а українські депутати, бо саме вони дуже швидко "перефарбовуються": спершу були проти закону про референдум, як потім різко змінили свою позицію.
Таку думку він висловив у відео на Facebook.

Вважається, що найшвидша істота на планеті — це гепард. Насправді, це не так, це окремі депутати і швидкість, із якою вони "перефарбовуються": спочатку вони були категорично проти референдуму, але, бац, вуаля, і тепер вже ініціюють референдум з п’яти питань чи скількох там, - сказав Зеленський.

За його словами, мем Facepalm можна зробити офіційним логотипом цієї політичної сили і слоган: "20 років на ринку перевзувань".

Зеленський, швидше за все, мав на увазі депутатів фракції ВО "Батьківщина", оскільки саме вони 27 січня ініціювали проведення референдумів з п'яти питань у Раді.

Читайте також

Зеленський також запевнив, що ухвалений Верховною Радою закон "Про народовладдя через всеукраїнський референдум" надає можливість усім громадянам України ухвалювати важливі рішення щодо життєдіяльності країни.

Він переконаний, що політики критикують цей закон, бо"втрачають частину впливу".

Нагадаємо, що Верховна Рада України проголосувала у другому читанні за закон про всеукраїнський референдум, запропонований президентом Володимиром Зеленським.

Більшість із 255 голосів "за" забезпечили нардепи фракції "Слуга народу".

Більше читайте у нашому матеріалі: Закон Зеленського про референдум загрожує територіальній цілісності України

1