Зеленський не розуміє більшості своїх дій: Гудименко хоче імпічменту президента

На його думку, Зеленський завдав великої шкоди країні
Ексклюзив
Зеленський не розуміє більшості своїх дій: Гудименко хоче імпічменту президента
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента

Співзасновник партії "Демократична сокира" Юрій Гудименко вважає президента України Володимира Зеленського некомпетентним і частково ворожим до країни, який "не розуміє більшості своїх дій".

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

На мою думку, Зеленський взагалі не розуміє більшості своїх дій, але водночас тримає у своїх руках всю владу в Україні. Влада в руках людей не компетентних, частково ворожих до України, тому що історія з “вагнерівцями” - це ж плювок не тільки в людей, яких “вагнерівці” вбивали, це плювок в людей, які цю операцію планували, а її планували США і Туреччина - це наші стратегічні союзники. Зеленський запропонував нашим союзникам утертися, тому що між США і Туреччиною та Білоруссю з Путіним він обрав Білорусь та Путіна, - заявив він.

Гудименко планує оголосити Зеленському імпічмент через державну зраду.

Ця людина завдала величезної шкоди українській державі, відштовхнула наших союзників, не дала статися правосуддю. Питання: скільки це ще буде тривати? Довго чи повинно закінчитися швидше? Я вважаю, що це треба закінчити швидше, тому 6 липня я подаю заяву до Державного бюро розслідувань, в якій зазначу, що громадянин України Володимир Зеленський, який тимчасово з не зрозумілих причин обіймає пост президента України, скоїв злочин, який кваліфікується за ст. 111 кримінального кодексу України - державна зрада, - підкреслив він.

Нагадаємо, що Гудименко також розповів про перестановки у політраді партії та про її плани на майбутнє, зокрема про похід до Верховної Ради на наступних виборах.

Читайте також

1