Зеленський помітив сніг і привітав із цим українців

Разом з тим президент ще раз привітав країну з Новим роком
Зеленський помітив сніг і привітав із цим українців
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
14 Січня 2021, 19:13
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський розмістив пост у соцмережі з фото снігу на Банковій та привітанням з Новим роком.

Фото і привітання Зеленського розміщені на сторінці у Твіттері.

Банкова. Нарешті зима. 14 січня. Ось тепер вже точно – З НОВИМ РОКОМ!!! – підписав Зеленський фотографію.

На самій фотографії видно ялинки і ковзанку під Офісом президента, на якій катаються кияни. У вечірньому світлі видно, як падає сніг в столиці.

Нагадаємо, що 24 грудня президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленськогопривітав християн західного обряду з прийдешнім Різдвом Христовим.

Опісля, 31 грудня президент привітав українців з Новим роком, однак до жителів окупованих територій він звернувся російською. У привітанні президента, яке записали у Маріїнському парку, взяли участь діти, які слухали його промову та спілкувались з президентом. Вітання президента викликало неоднозначну реакцію у соцмережах. Про це та про прорахунки політтехнологів президента читайте в матеріалі Парламент.UA: Аналіз новорічної промови Зеленського "на тверезу голову".

Своєю чергою 6 січня Зеленський привітав християн східного обряду зі святом Різдва Христового.

Сам Зеленський між привітаннями встиг добре відпочити на снігу в Буковелі, а до роботи на Банковій повернувся лише цього тижня. Про те, де цьогоріч відпочивали українські політики та хто з них обрав відпочинок у Карпатах, читайте в ексклюзивному матеріалі Парламент.UA: Зеленський, Порошенко, Тупицький: де відпочивали українські політики на Новий Рік.

1