Зеленський про загострення на Донбасі: готуємося до будь-якого розвитку подій

Президент запевнив, що українська армія готова відбити атаки агресора
Головне
Зеленський про загострення на Донбасі: готуємося до будь-якого розвитку подій
Поїздка Зеленського на Донбас Фото: Офіс президента
21 Жовтня 2021, 10:45
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський вважає, що безпекові виклики на українському кордоні сьогодні актуальні як ніколи, адже агресор не відступає.

Про це він сказав під час робочої поїздки до Черкаської області, де відвідав Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Президент зауважив, що, попри запроваджений у липні 2020 року режим припинення вогню на сході України, на жаль, там спостерігаються ускладнення й гинуть наші воїни.

Важливо бути згуртованими, адже в різні часи історії ми не раз доводили, що коли українці разом, коли об’єднані, ми можемо здолати абсолютно все. Ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, - сказав він.

За його словами, сьогодні держава робить усе, щоб український кордон та його захисники були забезпечені новітньою, найсучаснішою технікою та озброєнням.

Не реформуючи наше військо, ми не зможемо протистояти підступному ворогу, – додав Зеленський.

Нагадаємо, віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков допустив розміщення військ США в України. Також він запевнив, що Україна може силою відстояти окуповані території, однак не піде на такий крок. оскільки при такому розвитку подій не обійтися без жертв серед мирного населення.

Читайте також наш матеріал: Чи чекає на Україну повномасштабна війна з Росією.

Читайте також

1