Зеленський розповів, чому найбільше радів після повернення з "Феофанії"

Президент записав нове відеозвернення до українців
Зеленський розповів, чому найбільше радів після повернення з "Феофанії"
Володимир Зеленський Фото: скрін з відеозвернення
24 Листопада 2020, 15:35
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до українців після того, як одужав від коронавірусу та повернувся до роботи у звичному режимі.

Після повернення з "Феофанії", де він проходив лікування від коронавірусу, Зеленський зрозумів, що йому для щастя було потрібно не так вже й багато.

Я спіймав себе на думці, що для щастя потрібно всього чотири слова. Вони можуть бути при цьому абсолютно різними: "коханий ти станеш татом", або "ти вдруге станеш татом", або "наші полонені повертаються додому", або "лікарям виплачено усі надбавки, або "на Донбасі немає втрат". І виявилося, що у 2020 році щастя може приносити й таке незвичне поєднання чотирьох слів: "РНК-збудника не виявлено". Простою мовою це означає, що мій тест на COVID-19 негативний, - розповів Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Читайте також

Він подякував усім, хто бажав йому швидшого одужання і заявив, що "щасливий повернутися до роботи у звичному режимі".

Радий побачити дружину та дітей не через екран телефона, а нарешті обійняти їх і розцілувати. Радий долучитися до команди з 287 тисяч співгромадян, які перемогли COVID-19. Радий з усіма українцями продовжувати будувати нову державу, - додав президент.

Нагадаємо, 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

12 листопада Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, де саме лікуються Зеленський та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві). Єрмак зазначав, що рішення лікуватися не вдома на самоізоляції, а у "Феофанії", було ухвалено через неможливість організувати належний "рівень захищеності зв'язку".

23 листопада президент та керівник його Офісу повідомили, що отримали негативні тести на коронавірус і повертаються до роботи у звичному режимі.

1