Зеленський зіграв на випередження: нардепка Кравчук пояснила, чому не було перевороту 1 грудня

За словами нардепки опозиція планує черговий "переворот" на січень
Зеленський зіграв на випередження: нардепка Кравчук пояснила, чому не було перевороту 1 грудня
Євгенія Кравчук Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук
3 Грудня 2021, 16:28
читать на русском

Народна депутатка України від фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла про те, чому в Україні не трапилося перевороту 1 грудня.

Про це пише видання Liga.net.

Зеленський  зіграв на випередження. Це те, що зробив президент на пресконференції. Увімкнув світло. І всі одразу сховалися. Зрозуміло: якщо є така інформація, є записи, СБУ починає розслідування, то прийти і вчиняти неконституційні дії – це явка з повинною, – заявила Кравчук (досьє Євгенії Кравчук).

Якщо переворот не стався зараз, це не означає, що не буде штучних потрясінь у наступні тижні або місяці, каже Кравчук. За її словами, опозиція "вангує черговий апокаліпсис десь у січні:

Що пропаде світло, газ. І тоді люди точно вийдуть на вулицю. Але зараз, каже вона, навіть немає натяків на масові акції, - вважає нардепка.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот. Правоохоронці СБУ відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні.

30 листопада Олександр Корнієнко заявив, що у правоохоронних органів нібито є інформація щодо проплачених мітингів біля будівлі парламенту у Києві. За його словами, людям у регіонах роздають по тисячу гривень за участь у такому протесті.

Водночас 1 грудня у Києві відбулися масштабні акції протесту опозиційних сил, які вимагали відставки Зеленського та Єрмака. правди про "вагнергейт" та зниження податкового навантаження.

Читайте також

1