Зінкевич перехворіла на коронавірус двічі, ледве не вмерла та одразу вакцинувалась

Хворіла не лише нардепка, але й вся її родина
Ексклюзив
Зінкевич перехворіла на коронавірус двічі, ледве не вмерла та одразу вакцинувалась
Яна Зінкевич (фото: УНІАН)
24 Червня 2021, 18:52
читать на русском

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич розповіла, яка двічі хворіла на коронавірус. Перший з них мало не став фатальним для неї, оскільки захворювання протікало у тяжкій формі. Тож коли з’явилася можливість вакцинуватися, вона нею одразу скористалася.

Про це Зінкевич розповіла в ексклюзивному інтерв'юю Парламент.UA.

Перший раз хворіла дуже тяжко, ледь не померла, ще тоді ніхто не зрозумів, що це був коронавірус, це було до перших офіційно хворих в Україні, після моєї поїздки в Берлін.

За тиждень в мене вся ця історія почалася, в мене злягла вся родина і дуже тяжко перехворіли. Я потрапила в лікарню, мене не протестували, почали не зрозуміло від чого просто загальною терапією лікувати. Навіть думали, що це онкологія, почали в цьому напрямку шукати. І поки вони це все тиждень з’ясовували кололи мені антибіотики й загальний фізрозчин, в один день мені стало краще і на цьому все закінчилося, - зазначила вона.

Як розповіла Зінкевич (досьє Яни Зінкевич), вдруге вона хворіла за пів року, тоді декілька осіб у фракції "ЄС" занедужали. За її словами, в Раді була взагалі епідемія, оскільки постійно когось "косило". Другий раз депутатка перенесла "на диво легко".

Також нардепка вже вакцинувалася CoviShield, першу дозу отримала десь в березні-квітні, коли для УБД була можливість вакцинуватися залишковими дозами.

Нагадаємо, що 30 вересня народна депутатка від партії "Європейська солідарність" Яна Зінкевич повідомила, що вдруге захворіла на коронавірус. Вона також розповідала, як лікується.

Читайте також