ЗМІ: обікрали квартиру генпродюсера санкційних телеканалів Медведчука

З квартири Семенова злодії забрали понад 8 мільйонів
ЗМІ: обікрали квартиру генпродюсера санкційних телеканалів Медведчука
Квартира Фото: cottonbro з Pexels
7 Лютого 2021, 15:02
читать на русском

Генпродюсера санкційних телеканалів Медведчука ZIK, NewsOne і "112 Україна" Олексія Семенова обікрали.

Як повідомляє "Обозреватель", злодії обікрали квартиру Семенова та винесли з неї гроші - 120 тисяч доларів та коштовності на п'ять мільйонів гривень.

Зазначається, що крадіжка сталася у Печерському районі Києва увечері 6 лютого.

В елітному житловому комплексі на бульварі Лесі Українки злодії проникли у квартиру продюсера способом підбору ключа в проміжку між 18-ю і 19 годиною... Вони забрали із квартири 120 тисяч доларів (еквівалент – 3 млн 346 тис. гривень) і коштовностей на 5 мільйонів гривень, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Заступник глави МВС Антон Геращенко (досьє на Антона Геращенка читайте за посиланням) підтвердив Телеграм-каналу PavlovskyNEWS факт пограбування квартири Семенова.

За його інформацією, за фактом крадіжки поліція порушила кримінальну справу.

Нагадаємо, що 2 лютого президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Читайте також наш матеріал"Закриття каналів Медведчука: думки депутатів та світова реакція"

1