Батальйон Монако: Солод та Королевська написали заяви про складання мандатів

Подружжя купило нерухомість в Дубаї на 10 мільйонів доларів
Головне
Батальйон Монако: Солод та Королевська написали заяви про складання мандатів
30 Січня 2023, 09:17
читать на русском

Народні депутати Наталія Королевська та Юрій Солод, які були представниками забороненої партії ОПЗЖ, склали свої мандати. Зазначається, що заяви вже написані, але до Верховної Ради ще не надійшли.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Наталія Королевська та Юрій Солод готові скласти мандати народних депутатів. Ще менше ОПЗЖ у Верховній Раді, і це добре", - написав політик у своєму Telegram-каналі.

За його словами, для Королевської та Солода 23 січня виникла загроза втрати мандатів через паспорти Російської Федерації.

"Навіщо чекати, коли ці паспорти знайдуть? І вони відразу ж вирішили "піти самі". Раніше чомусь не хотіли. Юрія ви не часто бачили, у 2022 році він Раду так і не відвідав. Ось і добре. Як без мандата залишиться, може і не намагатися", - підсумував Гончаренко.

Як повідомив співголова фракції ОПЗЖ у Верховній Раді Юрій Бойко, окрім Солода та Королевської. заяву на складання мандату написав ще один нардеп - Олег Волошин. 

Нагадаємо, подружжя Наталія Королевська та Юрій Солод стали фігурантами розслідування "Батальйон Дубай" журналістів видання "Українська правда". Відзначається, що Королевська з чоловіком живе в Address Beach Resort. Подружжя в середині жовтня бачили в офісі найбільшого забудовника в місті Emaar. Вони купили нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

Крім того, в Головному управлінні розвідки повідомили, що Королевській кум Путіна - Віктор Медведчук - запропонував залишитися в Україні та перехопити владу одразу після окупації Росією.

Читайте також

1