Британці, яка першою отримала вакцину проти COVID-19, зробили друге щеплення

Другу дозу ввели рівно через три тижні
Британці, яка першою отримала вакцину проти COVID-19, зробили друге щеплення
Британка, яка першою у світі отримала щеплення від коронавірусу (фото: Sky News)
29 Грудня 2020, 20:40
читать на русском

Британка Маргрет Кінан - перша пацієнтка у світі, якій поза клінічними випробуваннями зробили щеплення від коронавірусної хвороби вакциною від компаній Pfizer та BioNTech. Сьогодні вона отримала вже другу дозу COVID-вакцини. Про це повідомляє Sky News.

8 грудня Кінан отримала перше щеплення від коронавірусу. Сьогодні, через три тижні, жінці ввели вже другу дозу вакцини, яка необхідна для імунізації від COVID-19.

Щеплення зробили у лікарні Університету Ковентрі, як і минулого разу.

Читайте також

Нагадаємо, що 90-річна мешканка Великої Британії Маргарет Кінан першою у світі отримала щеплення від коронавірусної інфекції виробництва Pfizer/BioNTech поза клінічних випробувань.

Я отримала привілей бути першою людиною, щепленою проти Covid-19, це найкращий подарунок на день народження, який я могла би побажати. Оскільки це означає, що я нарешті можу чекати проведення часу зі своєю сім'єю та друзів у новому році після того, як я більшу частину року була сама по собі, - сказала жінка.

Нагадаємо, Велика Британія - перша країна у світі, яка почала використовувати вакцину Pfizer після того, як регулятори схвалили її використання.

Читайте більше у нашому матеріалі: "Топ-5 вакцин від коронавірусу: яка ефективніша і коли з'являться".

1