Це зрада: у "Слузі народу" відреагували на відставку секретаря міськради Кривого Рогу

У партії вважають, що Котляр зрадив і президента
Важливо
Це зрада: у "Слузі народу" відреагували на відставку секретаря міськради Кривого Рогу
Слуга народу (Фото: Фейсбук)
25 Серпня 2021, 16:33
читать на русском

Партія "Слуга Народу" відреагувала на ситуацію у Кривому Рогу, де їхній партієць Олександр Котляр склав з себе повноваження  секретаря міськради міста.

"Слуги народу" опублікували заяву, в якій звинуватили Котляра у зрадництві.

Сьогоднішня заява Олександра Котляра про складання повноважень секретаря міської ради є зрадою. Це рішення не було обговорено ані з депутатською фракцією політичної партії "Слуга Народу" у Криворізькій міській раді, ані з Криворізькою міською організацією партії. Котляр жодним чином не обґрунтував свою позицію, зрадивши принципи нашої політичної сили та президента України Володимира Зеленського, - йдеться у заяві.

"Слуга народу" вважають, що Котляр "не здатний взяти на себе відповідальність перед містом та його мешканцями".

Він показав себе не лише як неспроможний політик, а й як зовсім некомандний гравець. Фракція ПП "Слуга Народу" покинула сесійну залу, адже не бачила сенсу спостерігати за політичним фарсом, влаштованим негласною "коаліцією" партій "Європейська Солідарність", "ОПЗЖ" та "Блок Вілкула", - кажуть "слуги".

У заяві партії зазначено, що звинувачення сина загиблого Костянтина Павлова на адресу голови фракції ПП "Слуга Народу" та інших депутатів в черговий раз доводять, що "опоненти не нехтують будь-якими цинічними маніпуляціями".

Юрію Костянтиновичу, ми вражені, що Ви, ще не оговтавшись від трагічної втрати батька, взяли участь у цій показовій виставі. Ви з трибуни закликали депутатів не спекулювати на смерті батька – ми також радимо Вам не робити цього, - додається у заяві.

Нагадаємо, що 15 серпня у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Згодом стало відомо, що померлий - мер міста Костянтин Павлов.

Поліція Дніпропетровської області, яка розслідує смерть мера Кривого Рогу, розглядає три версії. Це вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

25 серпня секретар міської ради Кривого Рогу Олександр Котляр склав з себе повноваження. Депутати підтримали його відставку.

Після звільнення Котляра, депутати призначили виконувачем обов'язків секретаря міськради Юрія Вілкула (досьє Вілкула), який вже був мером міста Кривий Ріг з 2010 по 2020 рік.

Читайте також