ДБР відкрило справу за держзраду проти Зеленського та Єрмака - нардеп Лерос

На думку Лероса. влада призначала агентів ФСБ в українську СБУ
ДБР відкрило справу за держзраду проти Зеленського та Єрмака - нардеп Лерос
31 Травня 2023, 16:20
читать на русском

Печерський районний суд міста Києва забов’язав Державне бюро розслідувань внести відомості до ЄРДР за заявою народного депутата Гео Лероса та почати досудове розслідування щодо президента України Володимира Зеленського та співробітників Офісу Президента.

Про це народний депутат Гео Лерос повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Кишенькове ДБР відмовилось розслідувати державну зраду Зеленського при призначенні ним агентів ФСБ на ключові посади в СБУ, як стало відомо з аудіо телефонних розмов "Сівковича-Кулініча", але ми судом зобов‘язали внести відомості в єрдр та почати досудове рослідуванняЗеленський, Єрмак, Машовець, Баканов, Демченко мають бути допитані, як головні фігуранти призначення агентів ФСБ в СБУ", - повідомив нардеп.

Нагадаємо, 2 березня Верховний Суд виніс остаточне рішення на користь народного депутата Гео Лероса у справі про "плівки Єрмака" та за його заявою, що "бараняча голова", яка керує офісом президента, тобто Андрій Єрмак, і його брат, який зараз працює в офісі Столара (нардепа від забороненої ОПЗЖ Вадима Столара - ред.), баригували державними посадами".

Приводом судової справи стало те, що у березні 2020 року народний депутат Гео Лерос опублікував у Фейсбуці записи, на яких брат голови Офісу президента начебто "торгує державними посадами".

Пізніше Єрмак звернувся до СБУ та ДБР, "щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів" (більше - читайте тут).

Пізніше Лерос направив звернення директору Національного антикорупційного бюро з проханням перевірити та дати оцінку інформації, яка міститься на цих відеозаписах.

Про скандали із головою Офісу президента читайте більше у нашому матеріаліНе)замінний Єрмак: хто керує країною разом із Зеленським.

Читайте також

1