Дівчинка у Кривому Розі випила 40 таблеток анальгетика

15-річна школярка вижила та потрапила до лікарні
Дівчинка у Кривому Розі випила 40 таблеток анальгетика
Пігулки Фото: Polina Tankilevitch з Pexels
12 Березня 2021, 10:44
читать на русском

15-річна дівчина у Кривому Розі вирішила вкоротити собі віку та випила 40 таблеток анальгетика.

Про це повідомляє ТСН.ua із посиланням на інформацію від Криворізького районного управління поліції.

Зазначається, що інцидент стався 11 березня. Близько 16:30 до 8-ї лікарні Кривого Рога доправили дівчину у важкому стані. Лікарі діагностували "отруєння".

Читайте також

До поліції надійшло повідомлення від лікарів 8-ї міськлікарні, що до них надійшла дівчина 2005 року народження з отруєнням медикаментами. Наразі її життю нічого не загрожує. Представниками ювенальної превенції з'ясовуються усі обставини даної події, - розповіла речниця Криворізького районного управління поліції Оксана Лєсонен.


Нагадаємо, у місті Боярка, що у Київській області, 16 лютого в академічному ліцеї "Гармонія" отруїлися дві учениці. Одна з дівчат померла, інша - у лікарні.

Згодом стало відомо, що у Черкаській області в Умані дві восьмикласниці у школі вжили таблетки медичного препарату "Дротаверин" та отруїлись.

18 лютого у Києві 15-річний хлопчик потрапив до лікарні, наковтавшись все того ж "Дротаверину".

Своєю чергою нардепи хочуть заборонити продаж ліків дітям до 18 років. Відповідний законопроєкт зареєстрували після випадків отруєння школярів препаратом "Дротаверин".

Про те, як врятувати дитину від самогубства, читайте у нашому матеріалі: Як зрозуміти, що з дитиною щось не те, та врятувати її від суїциду.

Про те, чому діти зважуються зводити рахунки з життям, читайте у нашому матеріаліКонфліктолог пояснив, чому зросла кількість підліткових самогубств.