Конфлікт з РФ буде вирішено тоді, коли останній російський солдат покине Донбас і Крим - Кулеба

Всі зусилля зараз спрямовані на те, щоб Росія рухалася дипломатичним шляхом
Важливо
Конфлікт з РФ буде вирішено тоді, коли останній російський солдат покине Донбас і Крим - Кулеба
Дмитро Кулеба. Фото: facebook.com/YurPractika
19 Січня 2022, 17:55
читать на русском

Захід спрямовує всі зусилля на те, щоб змучити Росію рухатися дипломатичним шляхом у вирішенні конфлікту щодо України. При цьому війна буде завершена, коли останній російський солдат покине окуповані території України.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції із держсекретарем США Ентоні Блінкеном, пише Цензор.НЕТ.

Всі зусилля зараз спрямовані на те, щоб Росія рухалася дипломатичним шляхом. Єдине вирішення конфлікту - дипломатичне. Якщо Росія дійсно прагне до політичного врегулювання, вона повинна продовжити переговори. Цей конфлікт буде вирішений тоді, коли останній російський солдат покине Донбас, Крим і Севастополь, - заявив він.

За словами міністра, Сполучені Штати Америки підтримують зусилля України, а також Франції та Німеччини в "нормандському форматі" для відновлення його функціонування на рівні лідерів.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що президент РФ Володимир Путін прагне встановити свою сферу впливу в Європі та принизити Захід. Зокрема він хоче взяти Україну під російський контроль.

Читайте також

1